Scandalul dintre Antena 1 şi foştii chefi, departe de final. Cătălin Scărlătescu a făcut noi dezvăluiri: „Îmi spuneau în cască ce să vorbesc”

17 07. 2024, 18:37

Cătălin Scărlătescu a dat detalii din culisele emisiunii Chefi la cuţite. Bucătarul a făcut parte din proiect timp de 12 sezoane, iar atunci când a venit vorba despre următoarea ediţie, a decis, alături de ceilalţi doi colegi să ia o pauză. Ulterior izbucnit un scandal între bucătari şi Antena 1.

Cătălin Scărlătescu nu a încheiat nici pe departe „războiul” cu foştii lui şefi. Bucătarul s-a prezentat într-un proces recent, iar în faţa instanţei şi-a spus partea de adevăr.

„Noi am spus clar că am obosit. Imediat după ce s-au terminat filmările, am avut o discuţie interesantă cu reprezentantul Antenei 1. Eu am făcut trei emisiuni filmate într-un an de zile”, a spus Cătălin Scărlătescu în faţa instanţei de judecată, potrivit paginademedia.ro.

Cătălin Scărlătescu, detalii din culisele show-ului Chefi la cuţite

De asemenea, Scărlătescu a mai dezvăluit că, toamna trecută, în sezonul 12, pe durata „battle-urilor”, a avut multe conflicte cu producătoarea Mona Segall. Aceasta i-ar fi reproşat că „nu prestează”: „Nu aveam ce să prestez, dacă mi-a dat şase oameni cu care nu aveam chimie. Nu i-am ales eu”.

Instanța: „Dvs. eraţi autor sau un autor interpret? Când prezentaţi în faţa publicului opiniile dvs. era un scenariu fix predeterminat sau aveaţi o libertate în a exprima?

Cătălin Scărlătescu: „În majoritatea timpului, îmi spuneau în cască

Instanța: „Aveaţi şi o libertate?”

Cătălin Scărlătescu: „În momentul în care vorbesc despre mâncare, poţi să-mi spui în cască ce vrei, eu tot spun ce cred

Instanța: „Însă aveaţi o libertate de exprimare?

Cătălin Scărlătescu: „În mare parte da. Interviurile de la începutul emisiunii erau discursuri pe care trebuia să le spui”.

Instanța: „În cele 12 sezoane anterioare, dvs. aţi semnat mereu?

Cătălin Scărlătescu: „Bineînţeles. Eu, personal, am venit după 3 sezoane filmate, Sezonul 11 (Chefi la Cuţite – n.r.), America Express şi Sezonul 12 (Chefi la cuţite – n.r.). În sezonul 12 după boot camp, în toate battle-urile nu a existat o zi în care să nu mă cert cu Mona”.

 

 

Sursă foto: social media